

## **APRSAF/SAFE Workshop**

June 25<sup>th</sup>, 2019 9<sup>th</sup> Floor, VNSC/VAST, Hanoi, Vietnam

## **DRAFT AGENDA**

## SAFE Workshop Co-Chair:

Dr. Lam Dao Nguyen, VNSC Dr. Kei Oyoshi, JAXA

## SAFE Executive Board Meeting Co-Chair:

Dr. P. G. Diwakar, ISRO Dr. Shinichi Sobue, JAXA

TIME	SESSION / TITLE
9:00-11:45	SAFE Executive board meeting (Closed)
	• New SAFE TOR
	Discussion on Agromet project
	• Discussion on Rice Crop Monitoring project
11:30-12:00	Registration & Welcome Coffee
12:00-12:30	Opening session
	• Welcome address (VNSC)
	• Opening remarks (Co-Chair)
	Introductions by all participants
	• Agenda adoption
	• SAFE Intro & Report of SAFE Workshop in APRSAF-25
12:30-13:30	Lunch Break (10th floor)

13:30-14:20	Reports on Prototypes and Follow-up Activities
13:30[20min]	• Smoke haze monitoring in Indonesia [on-going]
	(Ms. Khalifah Insan Nur Rahmi, LAPAN, Indonesia)
13:50[20min]	• Promote rice-planted areas and production estimation using space based
	technologies [follow-up]
	(Ms. Meas Sotheavy , DPS, MAFF, Cambodia)
14:10[10min]	• Discussion
14:20-14:30	Group Photo / Coffee Break
14:30-16:50	Reports on SAFE Project and Related Activities
14:30[20min]	• VNSC CEOS2019
	(Dr. Lam Dao Nguyen)
14:50[20min]	• ISRO
15.10[20min]	
15:10[20min]	• GISTDA
15:30[20min]	• LAPAN
15.50[201111]	
15:50[20min]	• UNESCAP
	(Mr. Keran Wang)
16:10[20min]	• ADB
	(Mr. Ko Hamamoto)
16:30[20min]	• Discussion
16:50-17:10	SAFE Workshop Wrap-up
16:50[15min]	• Wrap-up report
17:05[ 5min]	Closing remarks